Verstappen domineert derde oefensessie GP Australië, Pérez kent moeilijkheden

Tijdens de derde vrije training voor de Grand Prix van Australië heeft Max Verstappen de snelste rondetijd gerealiseerd. De huidige wereldkampioen liet ook in de eerste training al zien dat hij de snelste was.

Verstappens teamgenoot bij Red Bull, Sergio Pérez, had daarentegen een lastige training. Er moest veel aan zijn auto gesleuteld worden en toen de Mexicaan eindelijk de baan op kon, belandde hij meerdere keren in de grindbak. Fernando Alonso, die de snelste was in de tweede training, kwam nu op de tweede plaats.

AlphaTauri-coureur Nyck de Vries verloor enkele onderdelen van zijn wagen op het Albert Park-circuit, wat resulteerde in een rode vlag. Uiteindelijk eindigde hij op de achttiende plaats.

De kwalificatie staat gepland om 07.00 uur Nederlandse tijd.

Plaats een reactie